Categorieën:

Theunissen Speciaaltransport

Terug naar overzicht

Nieuwe truck en trailer voor 'THEUNISSEN' uit Otterlo.

Nieuwe truck en trailer voor 'THEUNISSEN' uit Otterlo.

Sinds begin dit jaar wil 'THEUNISSEN' haar transportactiviteiten verder uitbreiden en zich naast de bestaande vaste activiteiten, meer gaan toeleggen op het gebied van Speciaal Transport.Daarom werd in februari van dit jaar een extra trailer aangeschaft en recent is daar een nieuwe truck bijgekomen. Het betreft een Volvo FH 500 trekker, uitgerust met een D13K500 Euro IV motor, die geleverd is door Harbers Trucks uit Barneveld. De vrachtwagen is intussen voorzien van naamsvermelding in de bekende ‘Theunissen’-huiskleuren: oranje en zilver en al volop in bedrijf.De eerder gekochte trailer is geschikt gemaakt en bestemd voor het vervoer van onder andere hout. Door de wendbaarheid van deze 2-assige trailer is het manoeuvreren eenvoudiger en dus ook mogelijk om op wat moeilijker bereikbare plekken te komen, bijvoorbeeld kleine erven of in de stad.Het wagenpark/materieel bestaat met deze laatste aanwinsten uit totaal vijf trekkers en zeven opleggers.Het werkgebied omvat hoofdzakelijk Nederland, België en Duitsland. Andere Europese bestemmingen zijn tevens mogelijk, maar op aanvraag.

'THEUNISSEN' is een familiebedrijf, opgericht door Willem Theunissen in 1952 en sindsdien actief in het pluimveetransport.Daarnaast verzorgt het bedrijf meerdere malen per week voor haar vaste klant Hubtex Nederland uit Veenendaal, met twee trailers het vervoer van, voor ‘intern transport’ geschikte machines, zoals heftrucks; reachtrucks; zijladers; etc.Momenteel staat de 3e generatie aan het roer en is de dagelijkse leiding in handen van Casper en zijn vrouw Barbara Theunissen. Samen zorgen zij ervoor, dat het hele transportgebeuren in goede banen wordt geleid.Meer informatie over en de contactgegevens van 'THEUNISSEN' vindt u bij het bedrijfsprofiel.


 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!